Oakwood Studios
Singapore

Awarded Best Interior Design at the Serviced Apartments Awards 2017, Oakwood Studios Singapore has been perfectly crafted as a getaway for the Instagram generation. The communal spaces and apartments themselves are the ideal spot for a stay-cation, encouraging flexibility and interaction, and accommodating both work and leisure. The ground floor residents’ lounge is called Socialize, featuring a digital mirror wall, pop-art prints and an immersive, neon-lit reception. The lights on the ceiling reveal a thumbs-up symbol when you stand beneath. The Social Wall displays the latest trending social content, and outside spaces include day beds and a garden terrace, plus the rooftop pool, stamped with Oakwood Studios’ signature lip motif. The interactive element continues into the apartments themselves. Each has a generous balcony and bright, funky living space – and if guests are taken with any of the art within their apartments they can buy a print for themselves via the in-room tablet.

Interior designer: FBEYE International Visit Website
Project address: 18 Mount Elizabeth Singapore 228514
Date of completion: 2016

Show in google maps

Installed GROHE products in this project

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website and to improve the relevance of our communications with you. If you continue browsing our website, we’ll assume that you accept the use of cookies on the GROHE website. You can find detailed information about how cookies are used on the following page: Privacy